Thumb Thumb

20 års erfaring

Vi hjelper bedrifter med helhetlige IT løsninger

Symetra AS er en it-leverandør med høy kompetanse og lang erfaring. Dette har gitt oss en god breddekunnskap våre kunder får glede av.
Vi er en Microsoft Certified Partner og har som mål å levere effektive IT-løsninger som skaper økt lønnsomhet og effektivitet for våre kunder. Symetra tilbyr egen ASP-løsning i tillegg til IT-varer og tjenester.
Som selskap har vi lang erfaring innen leveranse av applikasjoner og bedriftskritiske systemer på Microsoft plattformen. Løsninger installeres hos kundene eller leveres via vårt eget datasenter, ASP365. Der kan vi tilby skytjenester for alt fra enkle applikasjoner som Office-pakken til ERP og CRM på enkle eller avanserte databaseløsninger.
Symetra blir fort kundene sin egen ”IT avdeling”. Dette stiller skyhøye krav til vår integritet. Dette ser vi på som en utfordring og har referanser som underbygger vår integritet.

Vår Modell

I alle våre leveranser er menneskene viktigst. Det er menneskene, ved bruk av tekniske verktøy, som skal produsere, prestere, vokse og trives.
Som en god lagspiller vil vi være med å utvikle de ansattes bruk av IT, finne rette verktøy, gjøre de trygge og sikre.
Skytjenester blir ikke gode av å være i skyen. Skytjenestene må presenteres sikkert, trygt og fornuftig. Vi er opptatt av at leveransen kommer helt frem til de ansatte som skal bruke løsningene.
Symetra leverer skytjenester og IT-outsourcing til fastpris. I motsetning til mange andre kan vi ta et totalansvar, som sikrer at løsningene fungerer godt sammen, er trygt ivaretatt og når helt ut til oss som skal bruke verktøyene.
Vår moderne og fleksible plattform gir høy sikkerhet og tilgjengelighet på dine IT-systemer. Om du har servere og tjenester hos deg selv eller outsourcer alt til oss, kan vi levere dette til en fast, avtalt pris.

Kom i Gang

Hvordan det fungerer

01
Hva trenger du hjelp til?

Vi har bred spisskompetanse innen IT og har en løsning til det mest. Hva slags løsninger ser du etter?

02
Hyggelig Prat

Ta kontakt for en hyggelig prat om hva bedriften din trenger av IT-løsninger. Møt oss gjerne over en kopp kaffe, telefon, eller video-samtale. Helt uforpliktende.

03
Skreddersydde Løsninger

Vi leverer komplette IT løsninger som passer best til din bedrift. Vårt mål er å levere effektive IT-løsninger som skaper økt lønnsomhet og effektivitet for våre kunder.

04
Support og Kommunikasjon

Vi er med bedriften din hele veien med full support. Skulle det vært noe ikke nøl med å kontakte oss!

Hvorfor Velge Oss

Vi leverer komplette IT-løsninger for din bedrift.

Shape

Kunde Support

Vi er alltid tilgjengelig for support når det skulle trengs.

Kundesupport +47 67 41 50 00 - Innvalg 1

Smarte Løsninger

Kom i gang med våre smarte IT-løsninger ved å ta kontakt i dag.

Start Nå